Vraag van de week: Wat vond jij van het filmjaar 2017?

Vraag van de week

Fijne kerst!

We zitten al weer in de laatste week van het jaar, wat uiteraard het moment is van terugblikken en de eindejaarslijstjes (die van mij ben ik nog mee bezig). Maar wat zijn jouw gevoelens over het filmjaar 2017? Was het een teleurstellend jaar? Heeft de #metoo onthulling nog invloed op je kijkgedrag gehad? Of vond je het een fantastisch filmjaar waarin je genoeg pareltjes hebt kunnen zien?

11 reacties op “Vraag van de week: Wat vond jij van het filmjaar 2017?

 1. Leuke films. Maar zoveel troep ook weer. Vooral in de zomer was het snakken naar iets leuks.

  2016 had waanzinnige films als The Revenant en La La Land. Dit jaar zijn er net iets meer fantastische films. Maar dan weer niet zo goed als die twee films uit 2016.

  2018 wordt echt verschrikkelijk dus laten we nog even genieten van dit jaar.

  • Wow Noah, om nu al zo negatief over volgend jaar te zijn. Juist begin volgend jaar is het als het goed is genieten geblazen van een hoop goede films.

   Maar wat betreft dit jaar had ik meer dan tien films op m’n shortlist staan voor m’n eindejaarslijst, dus ik vond het niet tegenvallen. En ja, natuurlijk zitten er teleurstellingen tussen, maar dat is elk jaar wel.

 2. Niet zo negatief Noah:) ieder jaar heeft z’n ups en downs, ik vind het vaak lastig in heel algemene termen over een filmjaar te spreken. In ieder geval heb ik veel goede titels mogen zien, en dat zal ook wel terugkomen in m’n jaaroverzicht komende week.

 3. Topjaar! Onze gehele top 10 van vorig jaar zou onze top 10 van dit jaar niet halen. Als 2018 voor de helft zo goed is als dit jaar dan ben ik zeer content. En er staan al een paar zeer mooie films te wachten (althans dat hoop ik).

Leave a Reply

Your email address will not be published.