Vraag van de week: Wanneer begin je kerstfilms te kijken?

Vraag van de week

Alhoewel Sinterklaas het land nog niet uit is, is de kerstsfeer al lang en breed aanwezig in het straatbeeld. De kerstbomen staan nog niet in elk huis, maar dat zal heel snel anders zijn. Het betekent ook de periode waarin de traditie van het bekijken van kerstfilms weer door velen wordt opgepakt en in dat genre valt er heel wat te kiezen. Volgens IMDb is de kerstman bijvoorbeeld te zien in maar liefst 1149 titels, dus er is keuze zat en slechts een beperkte periode waarin het goed voelt om dit soort films te kijken. Vandaar de vraag van deze week:

Wanneer begin je kerstfilms te kijken?

19 reacties op “Vraag van de week: Wanneer begin je kerstfilms te kijken?

  1. Ik ben eigenlijk niet zo van de kerstfilms. Dit is dan ook vooral een maand waarin ik nog eens een goede sferische film (horror/thriller/’winters’ drama) opzet. Wel hoop ik dit jaar A Nightmare Before Christmas van Tim Burton te kijken. Maar rond kerst begint ook de top 2000 en ben ik meer gefocust op muziek en film-eindejaarslijstjes dan op kerstfilms.

    • Ja, gedeeltelijk probeer ik er in december ook nog wel een aantal films te kijken naast de kerstfilms, maar ik zou niet zonder ze kunnen. Een aantal van die films vervelen nooit πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published.