Vraag van de week: Heb je filmposters op je muren hangen?

Vraag van de week

De wondere wereld van de filmposters is er eentje die een lange geschiedenis heeft. Natuurlijk promoten ze een film, maar een mooie filmposter is meer dan dat en kan worden gezien als een stuk kunst dat prachtig staat in je woning. Er zijn zat posters die ik prachtig vind, maar omdat ik eigenlijk geen goede plek heb om posters op te hangen heb ik nergens een filmposter hangen. Als ik er eentje zou hebben zou het waarschijnlijk van Black Swan (een alternatieve) zijn. Ik vroeg me af hoe het bij jou zit.

Heb jij filmposters in je huis hangen en welke?

14 reacties op “Vraag van de week: Heb je filmposters op je muren hangen?

    • Ja, zo’n filmkamer was ik ook van plan te maken…bouwkosten waren iets te hoog. Nu wachten tot de kinderen het huis uit zijn 😉

  1. Ik heb er zelf geen hangen, maar ben dit weekend toevallig in een B&B geweest in Frankrijk waar iedere kamer de naam droeg van een film.
    In de betreffende kamer hingen dan ook de poster van de film en een aantal filmstills. Heel leuk gedaan. En wie weet neem ik dat idee wel over thuis.
    De kamers waren o.a.: Intouchables, La vita e bella, La grande vadrouille, Le fabuleux destin d’Amélie Poulain e.d.

  2. Ik heb twee geweldige posters aan de muur hangen. De ene betreft een foto van de diner scene in Heat maar de meest dierbare is wel de door de cast gesigneerde filmposter van Kill Bill

Leave a Reply

Your email address will not be published.