Winactie: Narcos seizoen 2 op DVD

Alhoewel seizoen 3 van Narcos sinds vrijdag op Netflix is verschenen, heeft natuurlijk niet iedereen een abonnement op deze service. Als je dan de serie graag wilt kijken dan bieden de DVD’s uitkomst. Seizoen 2 van Narcos is nu beschikbaar op DVD en De Filmkijker mag één exemplaar van de serie weggeven.

Seizoen 2 van Narcos gaat verder waar het originele seizoen stopte en laat zien hoe drugsbaron Pablo Escobar er alles aan doet om z’n macht te behouden, terwijl de autoriteiten hem steeds verder in het nauw drijven.

Wil je kans maken op deze DVD? Laat me hieronder weten waarom jij deze serie zo graag zou willen toevoegen aan je collectie.

37 reacties op “Winactie: Narcos seizoen 2 op DVD

  1. Niet voor mezelf maar voor mijn zoon.Hij is tijdelijk aan bed gekluistert en dit is zijn ultieme favoriete serie.Zou hem heel wat uurtjes kijkplezier opleveren

  2. Een geweldige serie, ik heb serie 2 nog niet gezien, serie 1 was echt geweldig, ik waag graag een kansje !!.
    Zou geweldig zijn 🙂

  3. Interessant om te zien hoe een man die eigenlijk slechte dingen doet zo veel macht kan hebben en mensen naar zijn hand kan zetten. Leuke serie om te zien maar wel met een interessant verhaal.

  4. erg leuke serie. ik kan niet wachten om weer een aantal kijkavonden samen met onze vrienden te gaan plannen mocht ik dit seizoen winnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.