Naked (2017) – Recensie

Recensie Naked
De Wayans-broers hebben hun carrière gemaakt met komedie en alhoewel sommige films te flauw voor woorden waren, zaten er af en toe vermakelijke films tussen (White Chicks, Scary Movie, Mo’Money). Je weet in ieder geval wat voor soort humor je bij hun films kunt verwachten, van niet al te hoogstaand nivo, en af en toe werkt dat. Naked is de nieuwste film waarin Marlon Wayans de hoofdrol speelt (hij schreef ook mee aan het script) en is het beste samen te vatten als Groundhog Day waarbij één uur zich steeds herhaalt en waarin Rob Anderson (Wayans) steeds naakt in een lift wakker wordt.

Review Naked

Rob staat op het punt om te trouwen met Megan Swope (Regina Hall). De avond voor de bruiloft besluit hij nog wat te gaan drinken met z’n getuige, waarna hij terecht komt in een zich steeds herhalend uur. Natuurlijk gaat het aanvankelijk vooral om het het feit dat hij naakt is en hoe anderen reageren, maar langzaam probeert hij alles goed te doen zodat het hem lukt binnen het uur op de bruiloft te komen en te trouwen.

” is hij vermakelijk? Redelijk…”


 Natuurlijk weet je van tevoren dat deze film nooit hetzelfde nivo haalt als Groundhog Day. Het is ook niet de eerste film dat het concept van een steeds herhalend moment in tijd gebruikt, maar voor wat het is een komedie best ok is. Het heeft typische Wayans grappen en die weten regelmatig de lachspieren te vinden (als je z’n humor kan waarderen). Hij probeert er achter te komen hoe hij naakt in de lift terecht is gekomen, z’n trouwerij perfect te maken terwijl hij ook nog anderen helpt. Is dit originele komedie? Verre van dat, maar is hij vermakelijk? Redelijk.


Netflix Amerika Kijken

 

Wil je het Amerikaanse Netflix aanbod kijken? Dit kan in enkele stappen.

 


Naked is beschikbaar via Netflix

Leave a Reply

Your email address will not be published.