Vraag van de week: Netflix of bioscoop?

Vraag van de week

Deze week een moeilijk vraag. Stel je wordt gedwongen om een keuze te maken: Je mag alleen nog maar Netflix (of een ander VOD-platform) kijken of alleen nog maar films in de bioscoop zien. Waar zou je voor kiezen?

Het is een vraag waarop ik lang over een antwoord heb moeten nadenken, maar aangezien ik wekelijks meer content kijk dan dat ik naar de bioscoop ga zou ik, met pijn in m’n hart, toch uiteindelijk voor Netflix kiezen.

12 reacties op “Vraag van de week: Netflix of bioscoop?

 1. Ik kies dan toch voor de bioscoop. Het aanbod op Netflix (of andere VOD-diensten) vind ik dan toch te beperkt en ik vind het veel leuker om nieuwe films te kijken.

 2. Ik zou kiezen voor Netflix, maar ik vind de vergelijking ook niet eerlijk.

  OpNetFlix kijk ik (door het magere aanbod) haast nooit films. Voor mij is het een platform voor series, terwijl je enkel naar de bios gaat voor films.

  • De vergelijking hoeft ook niet eerlijk te zijn 😉

   Het gaat erom als je gedwongen werd om te kiezen waar dan de keuze op zou vallen 🙂

 3. Ik kies zeker voor de bioscoop. Desnoods ga ik dagelijks. Een film zien op een groot scherm is nog altijd een veel leukere ervaring dan thuis of op een smartphone of tablet.

  Wie mij niet gelooft, moet maar eens naar ‘Dunkirk’ gaan kijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.