Beste films bij Ziggo Movies – van Actie tot Drama

Beste films Ziggo Movies

Alhoewel de meesten bij een VOD-platform meteen aan Netflix zullen denken, hebben de meeste Ziggo klanten ook een groot aanbod van films en series (waarbij de hoeveelheid afhangt van het soort pakket) tot hun beschikking. Maar wat zijn op het moment de beste films die je onder Ziggo movies & series XL kunt vinden? Deze keer de genres Actie, Animatie, Avontuur, Documentaire en Drama.

Actie

Kill Bill Vol. 1 & 2


Deze film (die uiteindelijk als twee delen werd uitgebracht) van Quentin Tarantino vertelt in zijn typische stijl het verhaal van “The Bride” die wraak wil nemen op Bill. Twee films met scherpe dialogen, heerlijke muziek, prachtige beelden en toffe actie.

Chocolate


Deze Thaise film over een autistisch meisje die goed kan vechten gaat op zoek naar een bende die nog geld aan haar familie moet betalen. Een heerlijke martial arts film voor fans van het genre.

From Paris With Love


Mocht je op zoek zijn naar een film die wat luchtiger is en vol ziet met gekke situaties en leuke momenten dan is dit een aanrader, met een heerlijk “over the top” rol van John Travolta

Animatie

Een categorie waar veel Disney en Pixar klassiekers in te vinden zijn.

Inside Out


Wat gebeurt er allemaal in iemands hoofd? Inside Out laat dat op een boeiende wijze zien en veel ouders zullen een hoop taferelen herkennen van hun eigen kinderen. Een film die zowel jong als oude zal vermaken. [Volledige recensie]

Dumbo


Met een speelduur van net iets meer dan een uur is dit een film die een vlot tempo heeft en zowel jong als oud vermaakt. [Volledige recensie]

The Incredibles


Inmiddels is het aantal superheldenfilms dat jaarlijks uitkomt enorm, maar deze klassieker uit 2004 liet zien dat de focus op de familiebanden ook een erg tof resultaat oplevert.

Avontuur

Deze categorie is op het moment verrassend leeg, maar toch zijn er films die de moeite waard zijn.

Pirates of the Carribean: The Curse of the Black Pearl


Alhoewel de kwaliteit per deel achteruit lijkt te gaan, is het origineel nog steeds de leukste van de serie.

Treasure Island


Voor een wat nostalgischer versie van een piratenverhaal is deze film uit 1950 een aanrader

Documentaires

Bright Lights: Starring Carrie Fisher and Debbie Reynolds


Vorig jaar overleden moeder Debbie Reynolds en dochter Carrie Fisher (bekend als Leia in Star Wars) een dag na elkaar. Deze documentaire geeft een kijkje in het leven van deze twee bekende dames. [Volledige recensie]

Fed Up


Weet jij hoeveel suiker je dagelijks binnenkrijgt en wat dat met je lichaam doet? Het heeft hetzelfde effect op je hersenen als cocaine. Een documentaire die je ogen opent en je laat nadenken over wat je in je lichaam stopt.
[Volledige recensie]

Recount


Dit docudrama gaat over de hertellingen in Florida in 2000. Met onder andere Kevin Spacey en Laura Dern.

Drama

Behind the Candelabra


Liberace was in de jaren zestig en zeventig wereldberoemd en bekend om z’n extravagante stijl. Alhoewel hij homo was, liet hij dit richting de buitenwereld niet merken. In deze film waarin Michael Douglas in zijn huid kruipt zien we hoe hij Scott Thorson (Matt Damon) ontmoet en hoe hun relatie door de jaren ontwikkeld. [Volledige recensie]

Gangs of New York


In deze Martin Scorcese film brengt hij New York van 1846 tot leven. Een tijd waarin er rivaliteit was tussen bevolkingsgroepen en waarbij Bill the Butcher (een fantastische rol van Daniel Day-Lewis) een prominente rol inneemt. Amsterdam Vallon (Leonardi DiCaprio) wil echter wraak nemen voor de dood van z’n vader en moet in de buurt van hem zien te komen.

Intouchables


Dé feelgoodfilm die je moet hebben gezien, was destijds een grote hit en werd zelf in het theater uitgevoerd. Het verhaal van een ongewone vriendschap is een plezier om te kijken.[Volledige recensie]

Perks of Being A Wallflower


Opgroeien is moeilijk en in deze film zien we hoe een jongen onder de hoede wordt genomen van een hechte groep vrienden. Een verhaal over vriendschap, eerste liefde en de problemen die dat met zich meebrengt. [Volledige recensie]

2 reacties op “Beste films bij Ziggo Movies – van Actie tot Drama

  1. Mooie lijst. Naar m’n gevoel is het aanbod van Ziggo wel aardig gekrompen. Voorheen hadden ze best wat horrorfilms, nu maar 6 ofzo. :/

Leave a Reply

Your email address will not be published.