Hearts Want – De eerste kickstarter campagne die ik support!

Hearts Want

Alhoewel ik inmiddels al jaren hier op De Filmkijker blog, heb ik daarnaast ook altijd in het Engels geschreven. Het was aanvankelijk zelfs zo dat ik m’n focus voornamelijk op m’n Engelstalige blog, My Filmviews, legde en al snel in aanraking kwam met een groot netwerk van bloggers op allerlei plekken in de wereld. Eén van die bloggers was Ruth van Flixchatter.net, die altijd enorm enthousiast schrijft over films en waar ik door de jaren een zeer goede band mee heb opgebouwd. Zo goed dat we elkaar een aantal jaar geleden, toen ze met haar man door Europa reisde, elkaar in Amsterdam hebben ontmoet. Daarnaast is ze voor mij ook een belangrijk contact als ik op zoek ben naar films voor bijvoorbeeld de Filmblog Get Together (dankzij haar recensie voor It’s Already Tomorrow in Hong Kong kwam ik achter het bestaan van de film) en ook dit jaar vroeg ik haar om tips en bracht ze me in contact met een aantal regisseurs.

Ze had echter ook al jaren een droom: Het maken van een eigen film en die stap heeft ze nu gezet met de short Hearts Want.

Hearts_want_crew

Meer details over hoe het allemaal tot stand is gekomen en hoever ze nu is kun je allemaal lezen in haar blogpost. De opnames vonden al plaats, maar de film moet ook nog worden afgemaakt en worden gemarket en daar heeft ze nog wat hulp nodig. Om dat te doen heeft ze een Kickstarter opgezet waar je nog meer te weten komt en haar natuurlijk kan steunen haar droom te verwezenlijken. Zelf heb ik natuurlijk een pledge gedaan omdat ik geloof dat ze een mooie film kan maken en ik erg benieuwd ben naar het eindresultaat. Ik hoop dat meer mensen dat gevoel hebben en dat ik met deze post haar ook een beetje kan helpen om anderen te enthousiasmeren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.