Vraag van de week: Wat vond jij van de Filmblog Get Together?

Vraag van de week

Na een heerlijk weekend waarbij filmbloggend Nederland elkaar weer ontmoette is het logisch om te vragen wat je vond van de Filmblog Get Together. Ik heb al verslagen gezien en gehoord van De Protagonisten, Be Cool Sodapop, Tim Bouwhuis, Filmhoek en Filmbekeken, maar ben erg benieuwd naar andere ervaringen en natuurlijk of er nog zaken zijn die je miste of anders zou willen zien.

Zelf heb ik weer volop genoten. Leuk om de bekenden van vorig jaar weer te zien en natuurlijk ook de nieuwe gezichten (die ik helaas niet allemaal heb kunnen spreken). De sfeer was weer goed, KINO had alles goed geregeld (eten was heerlijk) en de filmquiz bleek toch weer moeilijker dan ik van tevoren had gedacht. Na het officiΓ«le programma nog heerlijk nagepraat met diverse mensen en het kado dat ik van Gwen, Marjan en Bart kreeg heb ik de rest van de dag met trots gedragen. Daarnaast was aan de oproep om slechte films mee te nemen gehoor gegeven en ontstond er al snel interesse om bepaalde films mee te nemen. Zelf nam ik van één van de MovieInsiders graag een E.T. film uit India over (die hij overigens niet uit kon kijken). Toen we weggingen bleven er echter nog wat titels liggen, dus ik heb me opgeofferd en ook Georgia Rule, Jules Verne’s Mysterious Island en Indiana Jones and Kingdom of the Crystal Skull mee te nemen. Die laatste heb ik al gezien, dus daar zal ik niet snel aan beginnen, maar ik ga proberen de andere drie…ehhmmm…voor de volgende Get Together te zien (die er wat mij betreft zeker weer gaat komen).

Wat vond jij van de Filmblog Get Together?

17 reacties op “Vraag van de week: Wat vond jij van de Filmblog Get Together?

  1. Ik vond het een super fijne en wederom ontzettend gezellige dag die van mij nog wel een paar uur langer had mogen doorgaan πŸ™‚ Wederom dank je wel voor het organiseren en ik kijk nu al uit naar de volgende!!

    • Fijn om te horen. Het was dat je met Paul meereed, wij zijn nog tot ongeveer kwart voor vijf blijven zitten πŸ˜‰

      Graag gedaan en de volgende komt er zeker…sprak met de I Heart Cinema-crew en die wilden het graag in Amsterdam doen…ik ga er nog over nadenken πŸ™‚

  2. Ik ben zelfs bereid om voor een volgende Filmblog Get Together helemaal naar Groningen of Maastricht te reizen als het nodig is, maar Amsterdam in The Movies (of Kriterion) is ook prima. Nogmaals bedankt voor de geslaagde dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.