Winactie: 2x DVD van Franse feelgoodfilm Demain Tout Commence


Dé Franse feelgoodfilm Demain Tout Commence vertelt het verhaal van de immer feestende Samuel (Omar Sy). Na jarenlang onbezorgd te hebben geleefd geeft een ex-vriendin hem een wel erg grote verantwoordelijkheid; een dochter. Demain Tout Commence is een komisch drama over de onvoorwaardelijke liefde tussen ouder en kind en de dilemma’s die ouderschap met zich meebrengt. De film is sinds deze week beschikbaar op DVD en Blu-Ray. De Filmkijker mag in samenwerking met Belga Films 2 DVD’s weggeven.

Wat moet je doen?

Geen moeilijke vragen deze keer. Laat hieronder een reactie achter waarom jij zo graag deze DVD zou willen hebben.

Uit alle reacties kies ik er op 26 mei twee uit die een bericht zullen ontvangen.

19 reacties op “Winactie: 2x DVD van Franse feelgoodfilm Demain Tout Commence

 1. Na intouchables ben ik wel benieuwd naar meer van Omar sy. En in get verleden hebben we andere leuke films gehad over ouders en kinderen (trous hommes et un couffin, mon pere c’est heros). Dus ben benieuwd.

 2. Hoeiiiiiiiiiii Omar Sy! Het lijkt me ook gewoon een leuke en mooie film, die helemaal niet zou misstaan in mijn DVD-collectie, maar, vooral, eigenlijk: hoeiiiiiiiiiiiiiii Omar Sy!

 3. Franse filmmakers pakken het sowieso anders aan dan hun Europese of zeker (!) hun Amerikaanse collega’s : meer aandacht voor de personages dan voor het verhaal. Zag pas de Cannes-winnaar Juste avant le fin waarin dit zeer duidelijk werd. Natuurlijk ook in de grote hit Intouchables, maar Omar Sy is altijd innemend. Vergeet ook Samba niet. Dus om mijn trio Sy-films compleet te maken, zou deze nieuwe niet misstaan. Ik kijk ernaar uit !!

 4. Een feelgoodfilm kijk ik graag na een lange drukke dag. Fijn onder een dekentje op de bank met een wijntje en chocola

 5. Dit lijkt mij een heftig, mooi maar ook humorvol verhaal verteld door geweldige acteurs in de mooiste taal ooit, genieten!

 6. Ik vind het zo jammer dat Omar Sy niet in meer films speelt.. Vooral in The Intouchables speelt ie erg goed!

 7. Geweldig wat super leuk is dit, ik ben zeer benieuwd of Omar Sy in deze film net zo goed is en uitblinkt als dat hij deed in de film Intouchables. Daarbij lijkt het mij een mooie en goede film die ik maar wat graag wil zien!!

 8. Omar Sy viel me natuurlijk erg positief op in Intouchables en daarna heb ik oa Chocolat, Inferno en Jurassic World met hem gezien. Demain Tout Commence heb ik helaas gemist in de bioscoop dus ik hoop dat ik ‘m snel op dvd mag gaan bekijken!

 9. Door omstandigheden heb ik deze prachtige film niet in de bioscoop kunnen zien. Ik hoop dat ik deze nu, lekker vanuit mijn luie stoel, kan zien en genieten!

 10. Ik kan erg genieten van dit soort mooie drama’s. Helaas draait de bioscoop hier zelden films die niet in het Engels zijn, dus moet ik dan maar thuis zorgen voor de bioscoopsfeer. Deze film lijkt me op het lijf geschreven!

 11. Feelgoodfilms zijn de mooiste films! Ik hou niet zo van depressieve films of films die slecht aflopen, want bij een film wil ik even in een andere wereld zijn en dan wel een wereld die mooier is dan de echte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.