Vraag van de week: Heb jij het forum van Filmblogs.nl al bezocht?

Vraag van de week

Ja, deze week even wat schaamteloze promotie van de site waarop je bijna alles kan vinden wat filmbloggend Nederland en België blogt/podcast en Youtubed, Filmblogs.nl. Sinds kort heeft de site namelijk ook een forum waarop je zelf ook vragen kan stellen. En dat hoeft niet alleen over bloggen te gaan, maar kan ook over films die je hebt gezien of iets anders. Ik heb bij het inrichten diverse subfora gemaakt en al wat vragen neergezet, maar mocht je nog iets missen of ergens problemen mee ondervinden laat het hieronder ook vooral weten!

Heb jij het forum van Filmblogs.nl al bezocht?

7 reacties op “Vraag van de week: Heb jij het forum van Filmblogs.nl al bezocht?

Leave a Reply

Your email address will not be published.