Vraag van de week: Kijk je wel eens films in een serie waarvan je een vorig deel niet kent?

Vraag van de week

Het aantal vervolgen dat elk jaar uitkomt is, als je het uitzoekt, waarschijnlijk schrikbarend hoog. Het kan dus voorkomen dat je een eerder deel in zo’n serie niet hebt gezien. Zelf zorg ik er (zo ver ik me kan herinneren) voor dat ik alles ervoor heb gezien, omdat ik anders voor m’n gevoel te veel “backstory” mis. Maar hoe zit dit met jou?

Kijk je wel eens films in een serie waarvan je een vorig deel niet hebt gezien?

9 reacties op “Vraag van de week: Kijk je wel eens films in een serie waarvan je een vorig deel niet kent?

  1. Zelden, want ik houd van volledigheid en heb een hekel aan het gevoel misschien iets te missen. Hoe slechter/laagdrempeliger de franchise, hoe groter de kans dat ik uitzonderingen maak en delen oversla.

  2. Nee eigenlijk nooit. Toevallig dit jaar bij Captain America gedaan, maar ik vind dat toch niets. Je hebt constant het gevoel dat je iets mist. Dat was dus eens en nooit weer. Volgende keer gewoon weer netjes alles ervoor kijken 😉

    • Kan ik me voorstellen, vooral in de Marvel films wordt er toch veel verteld. Meestal niet wereldschokkend, maar het draagt toch bij aan het beeld dat je van een karakter hebt.

  3. Ik heb The Fast & The Furious en 2 Fast 2 Furious gezien, Tokyo Drift en Fast & Furious niet gezien en vanaf Fast Five wel weer alle delen gezien. Maaruh, dit is een uitzondering. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.