De 5 Beperkingen blogathon: Beperking 3

De 5 beperkingen blogathon

We zijn al weer aangekomen bij maand drie van de 5 beperkingen blogathon, die als doel heeft je als filmblogger uit te dagen door je te “dwingen” een artikel te schrijven die aan een bepaalde beperking voldoet. Wat is de derde beperking?

5 Beperkingen blogathon - Beperking 3

Het schrijven van recensies is iets wat we als filmbloggers allemaal doen, maar hoe vaak interview je bijvoorbeeld iemand die betrokken was bij de film? Het zou mooi zijn als je het deze maand lukt om dat voor elkaar te krijgen. Maar voordat je in de stress schiet, het interview mag ook gewoon met iemand anders zijn (zelfs een andere blogger). Mijn eigen ervaring is dat wanneer je bijvoorbeeld een documentaire maker of iemand die “independent films” maakt benaderd, deze vaak open staan om meer over hun project te vertellen.

Het doel van deze beperking is om je uit te dagen filmmakers/acteurs te benaderen. Succes!

6 reacties op “De 5 Beperkingen blogathon: Beperking 3

    • Je kunt het ook per mail doen als je een paar vragen op papier zet en dat naar een collega blogger stuurt. Mag je ook naar mij sturen hoor. 🙂

    • Kan ook gewoon per mail, heb ik regelmatig op die manier gedaan en zoals Paul zegt, je kan gewoon één van ons een mailtje sturen erover. Het kan ook bijvoorbeeld een chat-gesprek zijn. Genoeg om te discussieren als je beide een bepaalde film gezien hebt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.