Vraag van de week: Welke kerstfilm ga je deze week kijken?

Vraag van de week

Recent schreef ik al over de beste kerstfilms op Netflix en publiceerde ik ook de top 10 van alternatieve kerstfilms. Deze week is het kerst. Vorig jaar was ik benieuwd wat je favoriete kerstfilms waren, dit jaar wil ik de vraag concreet maken.

Welke kerstfilms ga je deze week kijken?

Zelf heb ik nog geen definitieve lijst gemaakt van de films die ik met m’n gezin zal gaan bekijken, maar twee films wil ik zeker gaan zien, die overigens ook tot m’n favorieten behoren, Elf en Home Alone.

19 reacties op “Vraag van de week: Welke kerstfilm ga je deze week kijken?

    • Ja, ik had het er maandag met het gezin over en die wilden graag The Sound of Music zien. Eentje die ik zelf nog nooit bekeken heb, dus misschien is dat wel een must en m’n eerste Blindspot post voor volgend jaar ๐Ÿ˜‰

  1. Dat zal waarschijnlijk wel weer Home Alone worden ๐Ÿ˜‰ Zag ook dat vanavond Pak van mijn hart op RTL 4 is. Ben eigenlijk niet zo van de Nederlandse films, maar ik denk dat ik hem een kans ga geven…

    • Toch wel voor velen een grote favoriet ๐Ÿ™‚ Pak van mijn Hart heb ik nooit gezien, maar aangezien het op tv is sla ik die over…heb geen geduld voor al die reclames!

    • The Family Stone heb ik nooit gezien, maar zag dat Roger Ebert destijds best een goede score heeft gegeven. Die andere twee zijn ook leuk ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published.