De 5 Beperkingen blogathon: Beperking 2

De 5 beperkingen blogathon

De eerste maand van deze blogathon is al weer achter de rug en het is helaas niet iedereen gelukt om mee te doen. Maar geen probleem, voor deze maand heb ik weer een nieuwe beperking verzonnen die in het teken staat van plezier.

De 5 beperkingen blogathon: Beperking 2

Aangezien december voor de meeste van jullie een drukke maand zal zijn (niet alleen vanwege Sinterklaas en de kerstdagen, maar ook omdat de eindejaarsartikelen en top 10 lijstjes moeten worden geschreven) heb ik voor deze maand een relatief makkelijke (en luchtige) beperking verzonnen. Het idee kreeg ik naar aanleiding van onderstaande video:

De bedoeling is dat je het plot van de film samenvat in emoji’s en er vervolgens een recensie bijschrijft die niet langer is dan 140 karakters (de inspiratie daarvan komt van het artikel van Wilco Born).

5 reacties op “De 5 Beperkingen blogathon: Beperking 2

Leave a Reply

Your email address will not be published.