KINO Rotterdam open

KINO RotterdamEind augustus schreef ik al over de eerste kennismaking met KINO, de nieuwste bioscoop in Rotterdam. De zalen begonnen al gestalte te krijgen, maar er moest nog veel gebeuren. Inmiddels is er al een tijd proefgedraaid en gaat KINO deze week officieel open. Benieuwd hoe het er nu allemaal uitziet? Dat kun je nu bekijken in het bovenstaande filmpje.

7 reacties op “KINO Rotterdam open

  1. Mooi gemaakt Nostra, heb gelijk zin om er naar toe te gaan. Ze hebben er veel aan verbouwd. Het is voor mij lang geleden dat ik hier binnen ben geweest. Ooit een keer Faust uit 1926 gezien met Love muziek, was heel leuk om mee te maken. Zijn de zalen op dezelfde plekken gebleven als bij lantaren/venster. Het lijkt mij wel maar ik weet het niet zeker.

    • Thanks Max, ze hebben inderdaad erg veel verbouwd en daardoor heeft het één look gekregen. Zover ik weet zijn ze op dezelfde plek gebleven.

  2. Pingback: Kino opent haar deuren; een aanwinst voor Rotterdam en omgeving!DE PROTAGONISTEN

Leave a Reply

Your email address will not be published.