Winactie: Gomorra seizoen 2 op DVD

Gomorra seizoen 2 DVD winactie

Alhoewel ik de gelijknamige film nooit gezien heb, was ik een groot fan van het eerste seizoen van Gomorra. Het is zo’n serie die je zo weet te pakken dat je ‘m in een paar avonden uitkijkt (mocht je ‘m nog niet gezien hebben dan kan dat via Netflix). Het eerste seizoen vond ik fantastisch. Ik kon dan ook niet wachten op het tweede seizoen en deze is nu uit op DVD. Zelf heb ik ‘m al liggen, maar omdat ik net begonnen ben met het tweede seizoen van Narcos moet deze nog even wachten totdat ik die uit heb. In samenwerking met Lumière mag ik echter wel een exemplaar weggeven.

Gomorra seizoen 2

Het verhaal

Met de ontsnapping van godfather Pietro Savastano uit een gevangenisbusje en het schieten van zijn voormalig rechterhand Ciro op Pietro’s zoon Genny lijkt er een einde te zijn gekomen aan de alleenheerschappij van Savastano. Ciro “De Onsterfelijke” is klaar om samen met zijn vroegere rivaal Salvador Conte de macht te grijpen. Pietro, Genny, Ciro en Conte zijn de vier hoofrolspelers op een toneel vol haat, liefde en wraak. Dan betreden twee vrouwen datzelfde bloederige toneel om hun deel van de macht over Napels op te eisen. Wat volgt is een gewelddadige strijd vol list en bedrog.

Winnen?

Wil je kans maken op seizoen? Laat hieronder in de reacties weten wat jouw favoriete moment is uit het eerste seizoen.

16 reacties op “Winactie: Gomorra seizoen 2 op DVD

  1. Wat mijn favoriete moment in de serie was, was dat Genny probeert zijn moeder ervan te overtuigen dat hij de rol van zijn vader kan overnemen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.