Winactie – Koopcode voor Captain America: Civil War

Winact Captain america civil war

Captain America: Civil War was één van de beste blockbusters van dit jaar, die nu ook beschikbaar is via Pathé Thuis. Wil jij graag deze film aan je collectie toevoegen, dan is dit je kans! Ik mag namelijk 2 codes weggeven waarmee je deze film kan kopen.Deze winactie is inmiddels afgelopen.

Recensie Captain America Civil War

Het verhaal

In Marvel’s Captain America: Civil War zien we Steve Rogers als leider van het nieuw samengestelde Avengers team met het doel om de mensheid te beschermen.

Maar na weer een incident waarbij de Avengers betrokken zijn, grijpt de overheid in. Ze zet het team onder politieke druk waardoor ze onder toezicht van een gecontroleerd beleid te werk moeten gaan.

Deze nieuwe situatie verdeeld The Avengers in tweeën: het ene team wordt geleid door Steve Rogers en zijn wil om met The Avengers de mensheid te beschermen zonder de bemoeienis van de overheid. Daar tegenover staat Tony Stark met zijn verrassende beslissing om de overheid te steunen. Kies een kant!
[Mijn recensie]

Winnen?

Wat moet je doen om kans te maken en deze heerlijke superheldenfilm aan je collectie toe te voegen?
1. Deel deze winactie op Facebook
2. Laat hieronder een reactie achter en laat weten voor welk team jij zou kiezen!

5 reacties op “Winactie – Koopcode voor Captain America: Civil War

  1. Zal altijd voor team Iron Man kiezen. Leukere groep, en super karakter 👍🏻 weet zeker dat mijn zoontje hier ook voor zou kiezen. Die is helemaal al fan van Marvel. Hij is net 3 en kan bijna alle karakters al 😀 #goedeopvoeding 😂

Leave a Reply

Your email address will not be published.