Winactie Captain Fantastic: Yogales

Winactie Captain Fantastic
Captain Fantastic draait vanaf deze week in de bioscoop. Aangezien yoga een centraal element is in de film geef ik in samenwerking met Cinéart wij twee yogaleskaarten weg, die toegang geven tot een gratis yogales. Deze kaarten worden aangeboden door De Nieuwe Yogaschool. Winnen?

Captain America

Het verhaal

Captain Fantastic gaat over een vader (Viggo Mortensen) die samen met zijn zes kinderen leeft in de prachtige bossen in het noordwesten van Amerika. Een perfecte plek voor zijn kinderen, ver weg van de hectiek en de sociale druk van het hedendaagse bestaan. De kinderen studeren en jagen en leren puur en overzichtelijk te leven. Door een dramatische gebeurtenis is het gezin genoodzaakt af te reizen naar de stad en de confrontatie met de buitenwereld aan te gaan met zowel heftige als hilarische gevolgen. De regisseur Matt Ross werd onderscheiden als Beste Regisseur tijdens het programma ‘Un Certain Regard’ op het Filmfestival van Cannes.

Winnen?

Kans maken op deze prijs? Geef dan antwoord op de volgende vraag:
Waar is Abby mee bezig?
Stuur het antwoord naar defilmkijker@gmail.com met als onderwerp Fantastic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.