Winactie: 2 vrijkaarten voor De Noodkreet in de Fles

winactie noodkreet in de fles

En het feest gaat gewoon door vandaag! Vanaf volgende week, 25 augustus, draait de derde film uit de populaire “Serie Q” reeks in de bioscoop en je kan kans maken op 2 kaartjes voor deze film. Samen met Lumière geef ik 2×2 kaarten weg. Deze winactie is inmiddels afgelopen.

de_noodkreet_in_de_fles

Het verhaal

Wanneer een fles met een briefje aanspoelt op Jutland dient Afdeling Q de boodschap te ontcijferen. Het briefje is een 8 jaar oude noodkreet van een jongetje in gevangenschap. Op hetzelfde moment verdwijnen er twee kinderen, Samuel en zijn zus Magdalena, uit een religieuze gemeenschap in Denemarken. Inspecteur Mørck en zijn team ontdekken een connectie tussen de twee zaken. Ze slagen erin de gemeenschap te infiltreren en raken op het spoor van een barbaarse man die al meerdere ontvoeringen van kinderen van religieuze ouders op zijn geweten heeft. Als de tijd voor de ontvoerde kinderen begint te dringen beseft de cynische Carl Mørck dat het geloof dicht bij leven en dood staat.

Winnen?

Bekijk om kans te maken de trailer en geef antwoord op de volgende vraag:
Wat moeten de kinderen doen?
Stuur een mailtje met het juiste antwoord naar defilmkijker@gmail.com met als onderwerp Q.

2 reacties op “Winactie: 2 vrijkaarten voor De Noodkreet in de Fles

  1. Ik heb alle boeken uit de serie Q van Jussi-Adler Olsen gelezen en deze thrillers zijn prima. De verfilmingen vind ik ook best goed. De vrouw in de kooi en De fazantenmoordenaars zijn in mijn ogen goed entertainment. De noodkreet in de fles vind ik het beste boek uit de serie dus ik ben heel benieuwd naar de film die ervan gemaakt is.

Leave a Reply

Your email address will not be published.