Winactie: Demolition kijken

Demoltion winactie

Jake Gyllenhaal is al een lange tijd één van m’n favoriete acteurs, die altijd solide rollen neerzet. Dat is ook het geval met Demolition, die ik eerder dit jaar zag. Dankzij Pathé Thuis mag ik tien kijkcodes weggeven om de film te zien. Deze winactie is afgelopen.

Bespreking Demolition

Het verhaal

Davis belandt op een nacht op de spoedafdeling van het ziekenhuis. Hij heeft net het auto-ongeluk overleefd waarin zijn vrouw is overleden. Het ongeluk schudt Davis wakker uit zijn half-slapende bestaan. Hij begint zijn oude leven letterlijk te slopen, want je kunt pas opnieuw opbouwen als het oude gesloopt is.

Winnen?

Laat hieronder weten waarom jij zo graag Demoliton zou willen zien!

32 reacties op “Winactie: Demolition kijken

 1. Ben zeer benieuwd hoe hij zich door de moeilijke tijden heen weet te strijden. Graag zou ik deze film dan ook i de bioscoop mee beleven.

 2. inderdaad 1 van de betere acteurs van wie ik alle films zag; deze vorig jaar helaas gemist dus mooie kans om hem in te halen

 3. Ik heb drie weken vakantie. Met het slechte weer deze zomer lijkt het me de ideale tijdsbesteding om een goeie film te kijken!

 4. We hebben in Breda pas een nieuwe bioscoop van de Kinepolis Groep uit België en graag zou ik deze film daar willen gaan bekijken.

 5. Het lijkt me een film met een mooi verhaal er in. Ik zou er graag met een vriendin heen gaan aangezien ons vorige bioscoop uitje in het water viel

 6. Het verhaal maakt me nieuwsgierig. Hoe gaat een mens met deze situatie om. Ik ben heel benieuwd hoe dit is uitgewerkt.

 7. Wauw..een filmpje achter de hand is nooit weg..hij zal niet lang blijven liggen ..ben veel te benieuwd naar de film.

 8. Ik kijk met veel plezier naar Jake Gyllenhaal. Hij zet inderdaad altijd solide rollen neer, maar ik zal eerlijk zeggen dat dat niet de enige reden is waarom ik graag naar hem kijk…
  No need to say more, toch? 🙂

  Deze film lijkt ook nog eens een spannende must-see.
  Twee vliegen in een klap!

 9. Ik ben vooral benieuwd hoe hij zich uiteindelijk staande weet te houden in een situatie die hij niet eigenlijk niet aan kan. Tevens een top acteur! Mooie combi!

Leave a Reply

Your email address will not be published.