5 Ziggo MyPrime tips: Actie

5 Ziggo MyPrime tips actiefilms

Het aanbod van films op de diverse video on demand diensten is groot en een keuze maken is vaak moeilijk. Recent gaf ik al tips wat de beste vijf films waren in de sectie filmhuis van Ziggo MyPrime. Deze keer doe ik dat voor de actie sectie.

Cell 211

Ziggo MyPrime beste films
Deze film staat ook in mijn top 10 gevangenisfilms en het is een spannende film waarin een bewaker nog voordat hij aan z’n eerste dag begint moet zien te overleven tussen gevangenen wanneer er een opstand plaatsvindt.
[Mijn recensie]

Ong-bak

Ziggo MyPrime tips
De ervaring leert dat je van Tony Jaa films niet al te hoge verwachtingen moet hebben wat betreft het verhaal of acteerprestaties, maar als je op zoek bent naar ongelofelijke gevechten en acrobatische trucs, dan ben je bij Ong-Bak aan het juiste adres.

The Raid

Ziggo MyPrime films
Misschien wel één van de beste actiefilms die ooit gemaakt is. Het verhaal is in één zin te omschrijven: een groep agenten moet een crimineel vangen bovenop een flatgebouw en onderweg komen ze heel veel tegenstand tegen. Een keiharde film die je constant weet te verbazen.
[Mijn recensie]


Netflix Amerika Kijken

 

Wil je het Amerikaanse Netflix aanbod kijken? Dit kan in enkele stappen.

 


3:10 To Yuma

310 to yuma
Alhoewel het western genre niet echt aan mij besteed is heb ik me toch erg kunnen vermaken met deze film met Russell Crowe en Christian Bale in de hoofdrollen. Een heerlijk verhaal waarin een rancher een gevangen crimineel uit de handen van zijn bende moet proberen te houden totdat de trein naar Yuma aankomt.

Kiss Kiss Bang Bang

Kiss Kiss Bang Bang
Een film uit m’n persoonlijke top 100. Regisseur Shane Black (ook verantwoordelijk voor The Nice Guys) brengt een moordmysterie in beeld dat grappig is en waarin zowel Robert Downey Jr. als Val Kilmer de sterren van de hemel spelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.