Vraag van de week: Welke film heb je het vaakst gezien?

Vraag van de week

Ondanks dat ik jaarlijks honderden nieuwe films kijk zijn er altijd films die me nooit gaan vervelen, maakt niet uit hoe vaak ik ze gezien heb. De vraag deze week is dan ook:

Welke film heb je het vaakst gezien?

Alhoewel ik het nooit heb bijgehouden denk ik dat Coming to America de film is die het ik meest gezien heb. Het is niet echt een film die ik zelf vaak opzet, maar wanneer ik ‘m op TV tegenkom kijk ik ‘m altijd wel. Er zijn meer van dat soort films, maar dit was de eerste die me te binnen schoot. Ben benieuwd welke film(s) dat voor jou is/zijn!

20 reacties op “Vraag van de week: Welke film heb je het vaakst gezien?

 1. Bij mij zijn het vooral Disneyfilms, die ik meestal wel vaker dan 3x keer kijk. De film die ik het vaakst heb gezien is Pocahontas. Daarnaast ook Alles is Liefde en Manhattan Murder Mysterie.

  • Interessante en onverwachte titels. Pocahontas heb ik waarschijnlijk ooit gezien, maar kan ik me niet meer herinneren. Alles is Liefde was niet m’n ding en die laatste…heb ik nooit gezien. Neem aan dat dat wel een aanrader is?

 2. Ik vrees toch dat dat de Titanic is. Ik was net als alle meisjes toen hij uitkwam ontzettend verliefd op Leonardo DiCaprio. En stiekem vind ik de Titanic nog steeds een mooie film. Kijk hem minstens 1x per jaar.

  • 🙂 Die heb ik voor het laatst in de bios gezien en nog geen drang gezien om ‘m opnieuw te bekijken. Maar snap helemaal dat je daar van kan genieten…

  • Nog een film die ik nooit gezien heb. Moet eerlijk toegeven dat ik eigenlijk veel te weinig van hun werk gezien heb terwijl ik wel van ze kan genieten.

 3. Bij mij zijn dat films, de LOTR-trilogie. Met een grote voorkeur voor de extended edities. Daarbij zit ik wel op 8 tot 12 keer per film (misschien met wat onderlinge fluctuaties). Resultaat van een aantal marathons met vrienden en ook losse kijkbeurten, en nog steeds heb ik vrijwel altijd zin deze films te bekijken.

  Dat is redelijk uniek, daar ik de meeste films maar ÊÊn keer zie. Favorieten kijk ik vaak wel twee en hooguit drie keer, maar daar blijft het dan in de meeste gevallen ook wel bij.

 4. Ik vrees dat dat bij mij ‘The Sound Of Music’ is. Niet de beste film ooit maar wel feelgood van de bovenste plank. Vroeger een jaarlijkse traditie rond Kerstmis 😁

Leave a Reply

Your email address will not be published.