Winactie: 99 Homes kijken

Winactie-99 Homes-kijken
Eén van de films die me zeer positief wist te verrassen was 99 Homes. Michael Shannon en Andrew Garfield schitteren beide in deze film. In samenwerking met Pathé Thuis geeft De Filmkijker 10 codes weg zodat je deze zelf kunt kijken. Deze winactie is afgelopen.

Review 99 Homes

Het verhaal

Op het dieptepunt van de economische crisis wordt bouwvakker Nash met zijn gezin uit zijn ouderlijk huis gezet. De keiharde makelaar Rick laat hen geen andere keus dan in een armoedig motel te gaan wonen. Dennis heeft er alles voor over om zijn huis terug te krijgen. Zelfs ten koste van anderen.
[De Filmkijker recensie]

Kans maken?

Like De Filmkijker op Facebook of retweet de winactie op Twitter en laat hieronder weten wat jouw favoriete rol is van Michael Shannon.

13 reacties op “Winactie: 99 Homes kijken

 1. Me favoriete rol van Michael Shannon is zeker the Iceman. Hij speelt hem zo goed! Vind het ook een fantastische film.

  99 Homes ben ik ook heel erg benieuwd naar, sinds ik de trailer heb gezien wou ik hem ook gelijk zien. Jammer genoeg nog geen kans voor gehad.
  Ben ook erg benieuwd naar Andrew Garfield zijn rol.

 2. Ik ben benieuwd naar deze film. Mijn favoriete rol van Michael Shannon is die van John Givings in Revolutionary Road.

 3. Mijn favoriete rol van Michael Shannon is die in Bad Boys II. Het was maar een kleine rol, maar ik flink moeten lachen toen hij uit de kofferbak van een auto kwam, nadat de auto beschoten en gecrashed was.
  Ik heb meerdere films met hem gezien (o.a. Kangaroo Jack, 8 Mile en Man of Steel) en ik vind Michael een geweldige acteur! Daarom doe ik graag mee aan deze winactie.

 4. Andrew Garfield is al zeker een reden om de film te kijken. Mijn favoriete film met Michael Shannon is Premium Rush. Hierin is hij te zien als Bobby Monday.

 5. Als gestoorde wiskundegenie vond ik Michael Shannon erg goed in Revolutionary Road,

  99 Homes lijkt me ook erg goed.

 6. Ik heb goede dingen gehoord over deze film. Mijn favoriete rol van Michael Shannon is die van John Givings in Revolutionary Road.

 7. Michael Shannon nog niet in een film zien spelen, maar ik zou graag de film 99 Homes willen zien, ben heel erg benieuwd naar de film.

Leave a Reply

Your email address will not be published.