Vraag van de week: Wat is jouw favoriete plek in de bioscoop?

Vraag van de week

Als het gaat om het bekijken van films in de bioscoop hebben we allemaal zo onze voorkeuren. Dat werd recent tijdens de Filmblog Get Together al erg duidelijk. Zelf ben ik dan ook blij dat het bij PathΓ© mogelijk is om van tevoren je stoelen al te reserveren, zodat je er zeker van bent dat je op je favoriete plek kunt gaan zitten.

Voor mij is die plek in het midden van de zaal. Als ik te dichtbij het scherm zit heb ik het gevoel dat ik te veel details mis en als ik verder naar achteren zit beleef ik de film weer net wat minder.

Wat is jouw favoriete plek in de bioscoop en waarom?

11 reacties op “Vraag van de week: Wat is jouw favoriete plek in de bioscoop?

  1. In het midden van de zaal/op een gepaste afstand van het scherm.

    Het liefst ook helemaal alleen πŸ˜‚, haha!

  2. Ik zit eigenlijk liefst van al op de vierde vijfde rij, achteraan te beginnen. Uiteraard in het midden. Daar heb je een mooi zicht op het scherm en kan ik het beste genieten van de film.

  3. Wat een makkelijke vraag πŸ™‚ Helemaal achterin, aan de zijkanten. Dan hebben we geen last van mensen die op het laatste moment voor je gaan zitten, tenzij het druk is natuurlijk. En het mooie is dat je aan de zijkant hetzelfde hoort en ziet als in het midden πŸ˜‰

    • Dat was al duidelijk tijdens de meetup πŸ™‚ Maar ben het niet eens dat je dan hetzelfde hoort, want de mix is gemaakt voor het midden en als je aan één kant zit kan dat redelijk weg zijn…

  4. Bij mij verschilt het per bioscoop. De bioscoop in mijn thuisstad daar wil ik op de allerlaatste rij in het midden zitten. Maar bij PathΓ© of bijvoorbeeld de bios waar ik ben geweest in Londen, dan is het midden van het midden juist mijn favo plekje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.