Winactie: Koopcode voor Zootropolis winnen

Winactie Zootropolis kijken

Eén van m’n favoriete animatiefilms dit jaar is Zootropolis. Het is er eentje die ik zelf al twee keer heb gezien, maar er zullen ook genoeg mensen zijn die ‘m in de bioscoop gemist hebben. Wil je ‘m graag thuis kijken dan geeft De Filmkijker in samenwerking met Pathé Thuis 2 codes weg waarmee je deze titel kan aanschaffen. Deze winactie is afgelopen.

Recensie Zootopia

Waar gaat de film over?

Zootropolis is een stad met alleen dieren. Het is een mengelmoes van dieren uit verschillende omgevingen die samenleven. De optimistische Judy ontdekt dat het niet zo makkelijk is als eerste konijn bij het politiekorps vol grote, stoere dieren. Vastberaden om zichzelf te bewijzen, grijpt ze de kans aan om een zaak op te lossen.

De recensie van deze film kun je hier vinden

Wat moet je doen om kans te maken?

Laat weten waarom jij zo Zootropolis wilt zien en retweet deze actie (of deel deze op Facebook).

14 reacties op “Winactie: Koopcode voor Zootropolis winnen

  1. Lijkt me hartstikke leuk om samen met mijn meiden te kijken op een regenachtige zomerse dag in de komende vakantie.

  2. Mijn dochter van 7 heeft hem gezien (verjaardagsfeestje) maar wij allemaal niet . Mijn zoon harstikke jaloers en wij ouders heel benieuwd, want ze blijft maar vertellen. Het liefst wil ze hem nog een keer zien.

  3. Om met zoonlief en mijn man al neerploffend op de bank met een super bak chips om zo heerlijk saampjes te genieten van Judy Hopps en haar avontuur als eerste politiekonijn in de grote stad 🙂

  4. Lijk me een erg leuke film, erg leuk voor de kinderen.
    Ik doe graag mee !! :), gedeeld op facebook (Anneliese de Waal)

  5. Lijkt me leuk om met mijn groep 5 te kijken. Nog 3 weken voordat we vakantie hebben. Een beetje ontspanning mag toch wel?

Leave a Reply

Your email address will not be published.