The Black Hole (2008) – Korte film recensie

Recensie the black hole

Het is weer een tijdje geleden dat ik aandacht heb gegeven aan een korte film, maar deze keer heb ik er eentje die perfect is om de weekend met een lach te beginnen. Het laat zien dat je meer extreem weinig middelen een erg leuke resultaat kan bereiken. En dat binnen 3 minuten.

Het draait allemaal om een uitgeputte kantoormedewerker die tijdens het kopiëren ontdekt dat er één van z’n kopieën wel heel bijzonder is. De zwarte cirkel op het blaadje blijkt een echt gat te zijn en al snel begint hij te experimenteren. Hij komt er bijvoorbeeld achter dat wanneer hij het blaadje voor de snoepautomaat houdt hij simpelweg snoep kan pakken. Wat er verder gebeurt moet je zelf maar bekijken. Napoleon Ryan is leuk in z’n rol, maar de situatie waarin hij zich bevindt is de reden waarom deze film zo leuk is.

2 reacties op “The Black Hole (2008) – Korte film recensie

Leave a Reply

Your email address will not be published.