Winactie: The Hateful Eight kijken

Winactie Hateful Eight

Heb je de laatste Tarantino film, The Hateful Eight, gemist toen hij in de bioscoop draaide of kan je niet wachten om de film nogmaals thuis te kijken? Dan is dit je kans, want in samenwerking met PathΓ© Thuis geeft ik vijf codes weg om de film te kunnen zien.

Recensie The Hateful Eight

Het verhaal

Terwijl er een sneeuwstorm opkomt zitten acht vreemdelingen met elkaar opgescheept in een afgelegen herberg in de bergen. Als snel blijkt dat niet iedereen te vertrouwen is en dat niet alle acht reizigers hun verblijf zullen overleven.

Mijn recensie van de film is hier te vinden.

Kans maken?

Laat hieronder een reactie achter, like De Filmkijker op Facebook of retweet de winactie op Twitter.

21 reacties op “Winactie: The Hateful Eight kijken

  1. Quentin Tarantino zijn films zijn bij ons favoriet. Deze willen wij graag een keer zien met het hele gezin.

  2. Ik ben een van de weinige mensen die de film in de bioscoop heeft gemist πŸ™ dus zou heel erg blij worden van een code πŸ™‚ Ik volg je uiteraard al op Facebook en heb ook even de tweet geretweet!

  3. Aaaah wat erg! Ik heb het ook nog niet gezien.. het stond steeds gepland maar kwam elke keer wat tussen door πŸ™ Erg jammer, zou het graag een keer willen zien onder genot van een lekker wijntje en popcorn languit op de bank!

  4. Deze nog niet gezien maar staat wel op het lijstje… zou super zijn om het via deze weg te gaan bekijken

  5. Tja helaas gemist in de bioscoop. Maar toch graag zien. Was helemaal blij met Django unchained, ben benieuwd deze is.

  6. Vroeger stond ik op de uitkijk voor nieuwe Tarantino films. Maar tegenwoordig (met 2 kinderen, een man, nieuw huis, een baan Γ©n studie) word ik er een beetje me “overvallen” met als gevolg dat ik bijna niet meer in de bios kom! Tenzij uiteraard voor de nieuwe Tinkerbell-film!
    Dus dit, lekker thuis op de bank met een wijntje? Super vooruitzicht!

  7. Een echte mannenfilm. Perfect voor bij een typische mannenavond met bier en vrienden, die wij binnenkort toevallig wilden gaan organiseren.

  8. Ik wil deze film graag kijken met mijn man. Hij is gek van films die geregisseerd zijn door Quentin Tarantino.

Leave a Reply

Your email address will not be published.