Winactie: Un Homme à la Hauteur DVD-pakket

Un Homme a la hauteur winactie

Vanaf gisteren draait de Franse romantische komedie Un Homme à la Hauteur in de bioscoop. In samenwerking met Cinéart geeft De Filmkijker daarom een DVD-pakket weg, bestaande uit de volgende films: Les Petits Mouchouirs, een Frans drama met Jean Dujarin, waarin vriendschappen, liefdes en zekerheden op de proef worden gesteld; The Artist, stijlvolle zwart-witfilm – eveneens met Jean Dujardin – over de overgang naar de geluidsfilm aan het einde van de jaren 1920; en Bon Dieu!, een komedie die in Frankrijk meer dan 200.000 bezoekers op de eerste dag van release trok.

DVDs

Kans maken?

Laat hieronder een reactie waarom jij graag dit pakket zou willen winnen en retweet deze actie op Twitter of like De Filmkijker op Facebook.

34 reacties op “Winactie: Un Homme à la Hauteur DVD-pakket

 1. Alleen The artist ken ik, maar dat maakt het pakket al zeker de moeite waard. Ben ook benieuwd naar de andere films.

 2. Omdat ik heel erg van Franse films hou! Vind Franse films meestal een veel beter (realistisch) verhaal hebben. En ziet er vaak mooi uit.

  En ook die film the artist was 1 van me favoriete films van dat jaar toen hij uit kwam. Zo goed gefilmd en geacteerd dat je het niet erg vind dat er niet gesproken wordt. En het laatste gedeelte van de film is zo mooi!

  Maar de andere 2 films heb ik nog niet gezien dus ben benieuwd!

 3. Les petits mouchoirs is geweldig; heb hem al een paar keer gezien maar zou hem graag hebben om aan anderen uit te kunnen lenen. Ik ben sowieso een groot fan van franse films: de taal, de sfeer en veel talent Omar Sy, Auteuil, Cottilhard, Francois Cluzet.. en niet te vergeten de oudere garde Depardieu, Deneuve. Allemaal toptalent. Dus ik zou heel blij zijn met een pakketje met daarin 2 franse films!! Altijd moeilijk te vinden in de (paar) winkels die nog DVD verkopen.

 4. Zeer benieuwd naar deze mooie Franse Films.
  Helaas is het aanbod vaak wat beperkt in de bioscopen, gelukkig vaak nog wel in de filmhuizen. The Artist, met de internationale doorbraak van Jean DuJardin natuurlijk wel al gezien, maar de overige twee nog niet.

 5. Ik kan me niet herinneren dat ik ooit een Franse film heb gezien, dus ik ben er wel heel erg benieuwd naar! (FB Tamara Mara Großmaul, Twitter @paramara1982)

 6. Ik zou graag willen winnen omdat ik alle 3 de films niet heb gezien en juist erg benieuwd ben naar deze films.

 7. Tot voor kort was ik niet bekend met franse films, heb vorig jaar de film Intouchables gezien, wat een geweldige film. Van het begin tot het eind geboeid voor de tv gezeten. In tussentijd meerdere franse films gekeken en ben toch wel fan geworden, bovenstaande films heb ik nog niet gezien, dus loot graag mee.

 8. Ik ken ze allemaal niet, dus ik ben er super benieuwd naar! 1 keer in de maand doe ik filmavond met mijn vriendinnen, dus zullen wij genieten van de leuke dvd’s onder genot van popcorn en allerlei lekkers 🙂

 9. Ik hou enorm van Franse films, maar op de een of andere manier heb ik deze alle 3 nog niet gezien…..
  Daar loot ik graag mee en ik volg en RT op twitter gezellig mee.
  Groeten, Grete Karina

 10. Ik ben gek op Franse films en dit lijken me toppers. Vooralsnog ken ik alleen The Artist en die was in ieder geval super!

 11. Bon Dieu heb ik in de bioscoop gezien, erg leuke film! The Artist was natuurlijk al meteen een klassieker en Les Petits Mouchoirs lijkt me ook heel goed. Met andere woorden: ik doe graag mee! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.