Winactie – Star Wars: The Force Awakens kijken

Star Wars winactie

Heb je de nieuwste Star Wars film gemist toen hij in de bioscoop draaide of kan je niet wachten om de film nogmaals thuis te kijken? Dan is dit je kans, want in samenwerking met Pathé Thuis geeft ik vijf codes weg om de film te kunnen zien. Deze winactie is inmiddels afgelopen.

Review Star Wars The Force Awakens

Het verhaal

Met de opkomst van het sinistere First Order komt de vrede in het sterrenstelsel opnieuw onder druk te staan. De wrakverzamelaar Rey wordt ongewild dit conflict ingetrokken. Ze krijgt hulp van Han Solo en Chewbacca en de voormalige stormtrooper Finn.

Mijn recensie van de film is hier te vinden.

Kans maken?

Laat hieronder een reactie achter, like De Filmkijker op Facebook of retweet de winactie op Twitter.

19 reacties op “Winactie – Star Wars: The Force Awakens kijken

  1. Ik heb helaas de nieuwste Star Wars film gemist toen hij in de bioscoop draaide en daarom wil ik de film graag thuis kijken.

  2. Wil hem zeker weer kijken 🙂 heb hem ook in de bios gezien, maar wacht nog even totdat de blu-ray iets goedkoper is. Vind hem behoorlijk prijzig voor een nieuwe blu-ray

  3. Jaaaa, de nieuwe Star Wars, die wil ik heel graag zien. Door omstandigheden noodgedwongen thuis maar echt met heeeeeeel veel plezier voor de buis!

  4. Ik zou erg graag de kijkcode willen winnen van Star Wars: The Force Awakens omdat ik hem nog niet heb gezien, maar hem al wel een hele lange tijd wil zien en er erg benieuwd naar ben of mijn hooggespannen verwachtingen uiteindelijk zullen worden overtroffen bij het zien van deze film. Daarom zou ik graag deze kijkcode willen winnen !

Leave a Reply

Your email address will not be published.