Winactie: Bon Bini Holland

Winactie Bon Bini Holland

Ik meldde het gisteren al op Twitter, het is “winactie weekend” op De Filmkijker. Na de winacties van gisteren en vanochtend zullen er morgen nog twee andere winacties langskomen, dus de kans is groot dat wanneer je aan deze acties meedoet volgende week een nieuwe film zal kunnen kijken.

Bon Bini Holland was in december en eerder dit jaar een groot succes in de Nederlandse bioscopen en bewees nogmaals hoe populair Jandino Asporaat is. Mocht je de film nog niet gezien hebben, dan is dit je kans, want De Filmkijker geeft in samenwerking met Pathé Thuis vijf codes weg om ‘m te kijken. Deze winactie is inmiddels afgelopen.

Bon-Bini-Holland

Het verhaal

Robertico is een brutale, maar charmante oplichter op Curaçao. Als hij per ongeluk een gevaarlijke crimineel belazert, vlucht hij naar Nederland. Daar is de rijke zakenman Ken Maduro het nieuwe ideale slachtoffer, totdat Robertico de dochter van Ken ontmoet.

Kans maken?

Laat hieronder een reactie achter en laat weten waarom jij zo graag deze film wilt zien (of doe Judeska na), like De Filmkijker op Facebook of retweet de winactie op Twitter.

9 reacties op “Winactie: Bon Bini Holland

  1. kan wel grappig zijn en even wat tropische warmte aanschouwen werkt goed nu het zo grijs en grauw buiten blijft !!

  2. nog niet gezien,lijkt me een leuke film,ik wil hem wel zien
    Nog niet warm genoeg om van de zon te genieten dus maar fijn binnen een film kijken!

  3. Vind Jandino niet altijd even leuk. Maar deze film lijk me vrouw en mij wel erg grappig. Maar denk persoonlijk dat het niet iets meer voor me vrouw is 🙂 maar ben er zeker benieuwd naar 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.