Winactie: The Program kijken

Winactie The Program

Elke maand verschijnen er bij Pathé Thuis diverse nieuwe films in het assortiment. Sinds vorige week is de film The Program met Ben Foster, Lee Pace en Jesse Plemons in de hoofdrollen te huur. De Filmkijker geeft in samenwerking met Pathé Thuis 5 codes weg om deze film te kunnen kijken. Deze winactie is inmiddels afgelopen.

The program review

Het verhaal

Hoe kan het dat wielrenner Lance Armstrong opeens het peloton passeert tijdens bergetappes van de Tour de France? Sportjournalist David Walsh verdenkt hem van doping, maar staat alleen in zijn verdenkingen. Zijn vragen over dopinggebruik worden door Armstrong fel bestreden. Tot 2012.

Mijn recensie van de film kun je hier vinden.

Kans maken?

Laat hieronder een reactie achter, like De Filmkijker op Facebook of retweet de winactie op Twitter.

5 reacties op “Winactie: The Program kijken

  1. Ben erg benieuwd naar de film. Vind Ben Foster ook goed gecast voor Lance Armstrong. Ben niet echt een fan van de tour de France/ wielrennen maar dit verhaal lijkt me erg interessant.

Leave a Reply

Your email address will not be published.