The Gunfighter (2014) – Korte film recensie

Recensie The Gunfighter

Wat is er beter dan de week te beginnen met een lach? En in dat opzicht is The Gunfighter een film die zichzelf totaal niet serieus neemt en met een vrij origineel idee een lach op je gezicht weet te toveren.

Review The Gunfighter

De setting van deze short is een saloon waarbij een eenzame cowboy die saloon betreedt. Een voiceover vertelt over wat deze cowboy allemaal heeft meegemaakt. Dan blijkt echter dat iedereen in de bar deze stem kan horen (zoals ook in de film Stranger than Fiction) en dat is de basis voor een hilarische negen minuten. De dialogen zijn vlot, opmerkingen van de stem erg leuk en de cast weet het gegeven overtuigend neer te zetten. Begin de week met een lach door The Gunfighter te kijken.

6 reacties op “The Gunfighter (2014) – Korte film recensie

Leave a Reply

Your email address will not be published.