De Powerpuff Girl zijn weer terug!

Powerpuff Girls

Toen ik opgroeide heb ik in m’n tienerjaren veel naar Cartoon Network gekeken. Ik was enorm fan van shows als Cow & Chicken, Johny Bravo, Dexter’s Laboratory en I Am Weasel. Maar van alle series was The Powerpuff Girls m’n guilty pleasure. Het was altijd fantastisch om te zien hoe Blossom, Buttercup en Bubbles het opnamen tegen verschillende schurken, waaronder de gemene aap Mojo Jojo.

De tekenstijl was met grote lijnen, veel felle kleuren en de verhalen werden regelmatig op een originele manier verteld. Zo kan ik me nog herinneren dat een bepaalde gebeurtenis die ze hadden meegemaakt allemaal navertelden en die allemaal in een andere tekenstijl werden getoond. Ze waren een groot succes en de drie kregen zelfs een film (die ik nog ergens in de kast heb staan), maar na 2005 verschenen er geen cartoons meer. Maar zondag 23 april zijn ze weer terug en gaat de eerste aflevering in première om 8:30 uur op Cartoon Network. Met een sterk nostalgisch gevoel ben ik toch wel erg benieuwd naar de nieuwe afleveringen.

6 reacties op “De Powerpuff Girl zijn weer terug!

  1. Nog nooit gezien, keek nauwelijks naar Cartoon Network. Guilty pleasure van mij was Winx Club, al keek ik dat nauwelijks. Was altijd Bassie & Adriaan aan het kijken ;D

  2. Ik heb ook al die cartoons gekeken vroeger en de Powerpuff Girls waren ook mijn favoriet! Leuk dat er weer nieuwe afleveringen komen. 🙂

    • Ja, ik ga ze wel kijken en ben ook uitgenodigd om de eerste twee te kunnen zien tijdens een event, ben erg benieuwd en zal er zeker nog kort m’n mening over geven 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.