Winactie: Een mooi doek van Paul Newman

Winactie Paul Newman doek

Liefhebber van de Amerikaanse acteur Paul Newman (1925-2008)? In een samenwerking met Zitmaxx Wonen stelt De Filmkijker het bovenstaande canvasdoek beschikbaar in het formaat 80 bij 80 centimeter. Deze winactie is inmiddels afgelopen en de winnaar heeft bericht ontvangen.

Paul Newman


Paul Newman was een waar icoon in de filmwereld. Voor zijn acteerprestaties in de films Cat on a Hot Tin Roof, The Hustler, Hud, Cool Hand Luke, Rachel, Rachel, Absence of Malice, The Verdict, The Color of Money, Nobody’s Fool en Road to Perdition werd hij liefst 10 keer genomineerd voor een Oscar. Eén keer won hij deze ook daadwerkelijk, voor zijn rol van “Fast Eddie” Felson in The Color of Money.

Wat moet je doen moet je doen om te winnen?

Laat hieronder een reactie achter, like De Filmkijker op Facebook of retweet de winactie op Twitter. Met de winnaar wordt contact opgenomen om een afspraak te maken over de bezorging.

4 reacties op “Winactie: Een mooi doek van Paul Newman

  1. The Sting & The towering inferno zijn 2 van mijn favoriete films allertijden. Beide met Paul newman. En dat canvas zou perfect hangen tussen me film/ cd kasten. Nu weet ik waarom ik daar een lege plek had hahaha 😂

  2. Een geweldig cadeau voor iedere, beetje filmliefhebber (en die zijn er natuurlijk in bossen op deze site). Newman geweldig acteur maar ook beslist a piece of beauty en in dat kader is zo’n canvas natuurlijk ook beeldschoon, dus niet geaarzeld : naar Rotterdam met dat fraaie cadeau !!

Leave a Reply

Your email address will not be published.