Aankondiging: Mijn Film Alfabet Blogathon

Mijn Film Alfabet

Tijd voor weer een nieuwe blogathon, nadat de vijf zintuigen blogathon vorig jaar een succes was.

Mocht je niet (meer) weten wat een blogathon is:
Het concept van een blogathon is simpel. Er is een beschrijving van een bepaald onderwerp en diverse bloggers geven allemaal hun invulling daarvan.

Het idee voor deze blogathon komt origineel van Mettel Ray en was op de engelstalige blogs een groot succes. Het leek me leuk om ook een Nederlandse versie te doen en na contact met haar op te hebben genomen kreeg ik een enthousiaste reactie terug om deze te organiseren.

Het idee

Het idee achter de blogathon is simpel. Voor elke letter van het alfabet (plus aan het begin een cijfer) vul je je favoriete film/acteur/actrice/regisseur in (zie de originele blogpost van Mettel: https://mettelray.wordpress.com/2012/11/05/my-movie-alphabet/ om een goed idee te krijgen)

Wat moet je doen?

– Schrijf een artikel met daarin jouw film alfabet
– Gebruik het toegevoegde logo in je artikel
– Voeg een link toe naar deze aankondiging zodat anderen ook mee kunnen doen en de regels kunnen lezen

Lezen hoe andere bloggers deze blogathon in hebben gevuld? Die kun je hier vinden

8 reacties op “Aankondiging: Mijn Film Alfabet Blogathon

  1. Pingback: Mijn Film Alfabet blogathon – BE COOL, SODAPOP

  2. Pingback: Onze film Alfabet blogathon - DE PROTAGONISTENDE PROTAGONISTEN

  3. Pingback: Film-blogathon – Mijn Filmalfabet | Kurt blogt

  4. Pingback: Mijn Film Alfabet Blogathon – Naar de Film

  5. Pingback: Blogathon | Mijn Film Alfabet • Reviews & Roses

  6. Pingback: Van A tot Z mijn Film Alfabet – Wilco Born

  7. Pingback: BLOGTHON: Mijn Filmalfabet | Cinefille.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published.