Winactie: Ja, ik wil! kijken

Ja ik wil winactie

Elke maand verschijnen er bij Pathé Thuis diverse nieuwe films in het assortiment. Zo is nu de nieuwe Nederlandse film Ja, Ik wil! via deze service te zien. De Filmkijker geeft 5 codes weg om deze film te kunnen kijken. Deze winactie is inmiddels afgelopen

Het verhaal

Ja, ik wil
Roos is een leuke vrouw van begin dertig. Steeds als ze begint te dromen van een huwelijk, wordt ze gedumpt. En dan wordt ze ook nog eens uitgenodigd op de bruiloften van haar exen. Roos laat zich echter niet kennen.

Wat moet je doen moet je doen om te winnen?

Laat hieronder een reactie achter, like De Filmkijker op Facebook of retweet de winactie op Twitter.

10 reacties op “Winactie: Ja, ik wil! kijken

  1. JA ik wil! 😀 Lijkt me een superleuke film!
    Doe graag mee om deze film lekker op mijn bankje te kijken, kaarsjes aan, lekker onder een kleedje & cola en chips! 😀 Een heerlijk avondje1
    Leuke actie!
    Fijne zondag,

Leave a Reply

Your email address will not be published.