Winactie: Southpaw kijken

Southpaw winactie

Elke maand verschijnen er bij Pathé Thuis diverse nieuwe films in het assortiment. Vanaf 25 januari is de boksfilm Southpaw met Jake Gyllenhaal in de hoofdrol te huur (nu al te koop). De Filmkijker geeft 10 codes weg om deze film te kunnen kijken. Deze winactie is inmiddels afgelopen.

Het verhaal

Bespreking Southpaw
Bokskampioen Billy Hope heeft alles wat zijn hartje begeert: een glansrijke carrière, een prachtig huis en een gelukkige familie. Hij belooft zijn vrouw om te stoppen met boksen om meer tijd met hun dochter door te brengen. Dan slaat het noodlot toe en verliest hij bijna alles wat hem lief is.

Mijn recensie van de film kan je hier vinden.

Wat moet je doen moet je doen om te winnen?

Laat hieronder een reactie achter, like De Filmkijker op Facebook of retweet de winactie op Twitter.

8 reacties op “Winactie: Southpaw kijken

  1. Ben erg benieuwd naar Jake in deze rol. Knap.hoe hij van mager in de Nightcrawler weer helemaal afgetraind in deze film speelt

Leave a Reply

Your email address will not be published.