Winactie: The Green Inferno kijken

Winactie The Green Inferno

Elke maand verschijnen er bij Pathé Thuis diverse nieuwe films in het assortiment. Deze maand is dat onder andere de avonturenhorror The Green Inferno van regisseur Eli Roth. De Filmkijker geeft 10 codes weg om deze film te kunnen kijken. Deze winactie is inmiddels afgelopen

Het verhaal

Een groep jonge Amerikaanse activisten trekken naar de Amazone om het regenwoud te redden. Wanneer hun vliegtuig neerstort in de Peruviaanse jungle vallen ze in de handen van een oeroude kannibalen stam.

Wat moet je doen moet je doen om te winnen?

Laat hieronder een reactie achter, like De Filmkijker op Facebook of retweet de winactie op Twitter.

8 reacties op “Winactie: The Green Inferno kijken

  1. Ben benieuwd of deze van Eli Roth wel goed is. Heb Knock Knock gezien, en vond het wel een leuke film om 1 keer te zien. Maar vond eigenlijk het eerste stuk het beste, en daarna vond ik hem erg afzwakken. Maar ben zeker wel benieuwd naar the Green Inferno

Leave a Reply

Your email address will not be published.