Winactie: Pathé Thuis Top 100 2015

Pathe Thuis Top 100 winactie

Het duurt nog enkele dagen voordat ik m’n persoonlijk top 10 van dit jaar bekend maak, maar Pathé Thuis (de video on demand dienst van Pathé) heeft pas de Pathé Thuis Top 100 voor 2015 gepubliceerd, dé lijst met de meest populaire films in de woonkamer. Als ik zelf naar deze lijst kijk dan zitten er een hoop (vooral Nederlandse) films bij die ik nog niet gezien heb. Persoonlijke favorieten als John Wick, Kingsman, Gone Girl, Fast & Furious 7, Interstellar, Edge of Tomorrow, Guardians of the Galaxy, Still Alice en de feelgood film Chef komen allemaal in de lijst voor en het geeft een goed inzicht in de smaak van de Nederlandse kijker.

Heb je één van deze films nog niet gezien? Dan is dit je kans om hier gratis naar te kijken. In samenwerking met Pathé Thuis geeft De Filmkijker namelijk 10 digitale codes weg waarmee je binnen een paar klikken kan genieten van één van die 100 films.

Wat moet je doen om kans te maken op één van deze codes? Laat hieronder een reactie achter, like De Filmkijker op Facebook of retweet de winactie op Twitter.

9 reacties op “Winactie: Pathé Thuis Top 100 2015

  1. Door ziekte kan ik niet vaak naar de bios en als ik dan eens kan draait die ene film steeds net niet meer :-s
    Zou erg graag oa Still Alice, Bom Dieu, Chef, The Fault in our stars en natuuurlijk The Hobbit nog zien dus zou super prijs zijn 🙂

  2. Toffe actie, vooral omdat je zelf kunt kiezen. En idd; tussen die 100 films zitten er nog zeker een boel die ik niet gezien heb maar wel graag wil zien!
    Dus ja ik doe graag mee en like jullie al heeeelll lang op Facebook, dus dat zit goed 🙂
    FIJNE JAARWISSELING EN EEN MOOI FILMJAAR 👍🎉🎥🎬

Leave a Reply

Your email address will not be published.