Vraag van de week: Wat zou je anders/meer willen zien op De Filmkijker?

Vraag van de week

Inmiddels blog ik al een aantal jaar en heb ik De Filmkijker over de jaren diverse malen aangepast en verhuist naar een “self hosted” server. Als ik kijk hoe het er op het moment allemaal uitziet ben ik zelf erg tevreden, maar uiteindelijk zijn het jullie, m’n lezers, die er regelmatig naar kijken. Daarom ben ik erg benieuwd naar jullie meningen over de site en wil ik kijken of er nog dingen zijn waar ik mee aan de slag kan.

Zijn er dingen die je mist of graag anders/meer zou willen zien?

19 reacties op “Vraag van de week: Wat zou je anders/meer willen zien op De Filmkijker?

 1. Nee, vooral doorgaan! 🙂
  Als ik echt met de mes op de keel word gevraagd wat er anders kan, dan zou ik zelf eens onderzoeken of het wit en de lege ruimtes iets minder kan.

 2. Ik zeg ook doorgaan. Ik vind het er goed uitzien. Vind vooral de geplande recensies balk heel tof! Probeerde ook zoiets in te stellen, maar zou niet weten hoe, haha.

  Daarbij kan ik je ook niet eens zoveel feedback geven, want ik moet zelf nog achter heel dingen komen. I’m really really really new at this.

  • Thanks. Die geplande recensies balk is makkelijk om te doen. Doet dat gewoon handmatig (eigenlijk nooit gekeken of daar ook een plugin voor is die het op basis van je scheduled posts doet).

   Als je WordPress hebt is het gewoon een kwestie van een tekst widget toe te voegen, daar kan je veel mee doen. Vervolgens kan je daar gewoon opmaak en alles in doen, dus als je bijvoorbeeld daar een plaatje wil kan je dat op dezelfde manier toevoegen als in een post, dus desnoods de code daarvan kopiëren en de grootte van het plaatje aanpassen. Breaks toevoegen tussen de tekst en de plaatjes en that’s it.

 3. Ik heb er even over moeten nadenken, maar het enige wat ik kan bedenken is misschien een overzichtje van je meest recente posts in de sidebar. Dit omdat je best veel post in een week tijd en als ik een paar dagen niet gekeken heb, dan moet ik best wat naar beneden scrollen om alles te zien. Maar goed, dit is maar een kleinigheidje en als je dat niet zou toevoegen dan blijf ik nog steeds buurten. 🙂

  Verder zou ik het echt niet weten. Keep up the good work! 😀

  • Ik hou ervan om het redelijk overzichtelijk te houden, maar als je op geen nieuwe posts wil missen zijn er genoeg opties:
   1. De Filmkijker via email volgen (zie sidebar), dan krijg je automatisch de nieuwste berichten in je mailbox
   2. De Filmkijker RSS feed toevoegen aan een app als Flipboard of Feedly (http://www.defilmkijker.com/feed/)
   3. Via Bloglovin kan je De Filmkijker ook vinden

   En natuurlijk via Twitter of Facebook 🙂

   Bedankt voor het compliment.

 4. Ik heb je site nog maar pas ontdekt en vind hem eigenlijk zeer mooi en overzichtelijk. Ik zou niet direct weten wat je er nog moet aan veranderen. Ik vind ‘De Filmkijker Tienen’ wel een leuk idee ;-).

 5. Ga vooral zo door. Er is voor elk wat wils op dit blog en dat maakt het juist leuk. Kunnen “de verdwenen bioscopen” en “de vraag van de week aan het menu toegevoegd worden ( of staan ze er al en zie ik ze over het hoofd)?

  • Dat ben ik zeker van plan. Ik ga kijken of ik ze toe kan voegen. Volgens mij had ik dat niet gedaan omdat de opmaak dan niet mooi was, maar ik zoek het uit.

 6. Wat zo goed is aan jouw blog, is dat hij zeer overzichtelijk en herkenbaar is. Ik zou dus ook lekker zo doorgaan. De vraag van de week vind ik altijd wel leuk, dus die zou je misschien bovenaan kunnen weergeven. Voor de rest: ‘Keep up the good work’.

  • Bedankt voor de complimenten. Ik zal het bekijken of ik het in dezelfde stijl als de A tot Z kan doen en of het past in de balk.

 7. Pingback: Weekupdate 49: Billy Dee Williams aanwezig op Dutch Comic Con, Straight Outta Compton vanaf 20 januari verkrijgbaar op DVD & Blu-ray Disc en het tweede seizoen van True Detective is vanaf 27 januari verkrijgbaar op DVD & Blu-ray™ | Filmliefhebbe

Leave a Reply

Your email address will not be published.