Minions DVD recensie

Als er één ding is waar je dit jaar niet omheen kon dan waren het natuurlijk de Minions en de film was dan ook een grote hit in de bioscoop. Sinds vorige week is de film ook beschikbaar op DVD en (3D) Blu-Ray.

Mijn mening over de film zelf is hier te vinden, maar ik was vooral benieuwd naar de nieuwe mini movies. Naar mijn mening komen de gele mannetjes namelijk in korte doses het beste tot hun recht.

Cro Minon

minions 1
In deze short moeten twee minions babysitten als een oermens gaat jagen. De baby heeft echter z’n eigen willetje waardoor de twee hem constant moeten proberen te redden. Erg grappig, maar voor de kleinsten kan een vliegende dinosaurus die voorkomt een beetje eng zijn.

Competition

minions 2
Van de drie heb ik het meeste van deze korte film genoten. Wat begint als een wedstrijdje wie het verst van een prullenbak er een propje in kan gooien verandert al snel in een bokswedstrijd en een race. Veel visuele grappen en het filmpje waarbij er het meest gelachen werd.

Binky Nelson Unpacified

minions 3
In de Minions film reisden Bob, Stuart en Kevin op een gegeven moment mee met een gezin van slechteriken. Dat gezin is het onderwerp van de derde film. Helaas bevat dit filmpje geen Minions, maar is het verhaal over hoe baby Binky z’n speentje verliest en op pad gaat deze terug te halen toch erg leuk.

4+1 gratis!

4 reacties op “Minions DVD recensie

Leave a Reply

Your email address will not be published.