Winactie: Kaartjes voor Le Tout Nouveau Testament

Le Tout Nouveau Testament Winactie
Op 5 november komt de nieuwe film van regisseur Jaco van Dormael uit, Le Tout Nouveau Testament. Aangezien hij verantwoordelijk is voor één van m’n favoriete films, Mr.Nobody, ben ik er dan ook erg benieuwd naar. Ben je dit ook? Dan is dit je kans om gratis naar deze film toe te gaan, want in samenwerking met Independent Films geeft De Filmkijker twee kaartjes weg.

Om kans te maken om deze kaarten te winnen, laat hieronder weten waarom je deze film graag zou willen zien en volg De Filmkijker via Twitter of Facebook.

6 reacties op “Winactie: Kaartjes voor Le Tout Nouveau Testament

  1. Cinerama filmtheater had gisteren de omslagfoto op facebook aangepast. Ik zag eerst alleen de tekst: God bestaat Hij woont in Brussel. Het bleek om de poster van deze film te gaan. Deze tekst maakte mij al nieuwsgierig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.