Vraag van de week: Als je alle tijd zou hebben, wat zou je aan je blog verbeteren?

Vraag van de week

Een nieuwe week en natuurlijk een nieuwe vraag. Deze keer niet een vraag die direct met films te maken heeft, maar wel eentje waar elke blogger denk ik mee bezig is: het verbeteren van je blog. Zelf blog ik nu al een jaar of vijf en weet ik er nog steeds van te genieten. Het is altijd leuk om nieuwe reacties te krijgen en andere blogs te ontdekken. Als het om deze blog gaat ben ik altijd bezig om manieren te bedenken om de ervaring nog beter te maken en ik ben dan ook nooit helemaal tevreden. Ik ben op zoek naar nieuwe onderwerpen om over te schrijven en andere verbeteringen die ik door zou kunnen voeren.

De vraag van deze week is:
Als je alle tijd in de wereld zou hebben, wat zou je aan je blog veranderen om het nog beter te maken?

Zelf heb ik door de jaren heen al verschillende thema’s gebruikt voor de blog die ik vervolgens, wanneer mogelijk, aanpas of uitbreidt om het geheel er beter uit te laten zien. Maar ook andere blogs inspireren me om bepaalde features in te voeren (of juist te verwijderen).

Als ik alle tijd in de wereld had zou ik waarschijnlijk nog iets meer artikelen naast de normale recensies gaan schrijven. Ik heb heb vaak ideeën die ik vanwege het gebrek aan tijd niet uit kan werken. Daarnaast zou ik ook alle oudere posts doorgaan om er voor te zorgen dat de look overal hetzelfde is (oudere recensies hebbben bijvoorbeeld andere plaatjes of een andere look voor de score). Daarnaast hou ik erg van “eye candy” (zonder dat dit overweldigend wordt) en zou ik kijken wat ik nog zou kunnen toevoegen om alles er nog mooier uit te laten zien.

Als je alle tijd in de wereld zou hebben, wat zou je aan je blog veranderen om het nog beter te maken?

8 reacties op “Vraag van de week: Als je alle tijd zou hebben, wat zou je aan je blog verbeteren?

 1. Wanneer ik alle tijd van de wereld zou hebben zou ik proberen om mijn blog dat een waardige site te maken inclusief al het filmnieuws, trailers e.d.

  Visueel gezien zou ik achter de schermen werken aan een customs template en ik zou wel een feature willen hebben waarin ik meer afbeeldingen kwijt kan.

  In realiteit kijk ik genoeg series en films om minimaal 1 recensie per dag te posten maar daar ben ik al genoeg tijd mee kwijt.

  • Als je dat inderdaad wilt doen dan zou je meer tijd moeten hebben, want om alles bij te houden gaat al heel veel tijd in zitten.

   Wat bedoel je met een feature waar je meer afbeeldingen in kwijt kan? Kan je een voorbeeld noemen?

   Ja, heb hetzelfde wat betreft de hoeveelheid films en series die ik kijk, daar kan ik het ook voldoende mee vullen, maar af en toe de tijd nemen voor een leuke extra geeft ook wel afwisseling.

 2. Weer een goede vraag, Nostra! Ik zou de look van mijn site meer eigen maken. Nu gebruik ik een al bestaande thema, maar ik zou wel een thema met eigen logo willen hebben.

  Ook zou ik meer tijd willen steken in betere artikelen schrijven. Naar mijn gevoel raffel ik het maar af vanwege tijdgebrek. En ik zou meer tijd willen besteden aan SEO.

  • Heb even gekeken, maar in principe zou het toch mogelijk moeten zijn om een logo te gebruiken bij het thema dat je nu gebruikt? Zag het volgens mij bij de opties staan…

   Tijdgebrek is af en toe zeker een beperkende factor. Dat ervaar ik ook hoor. SEO is volgens mij echt iets waar je constant aandacht aan moet besteden als je het echt goed bij wilt houden en vraag me af of je daar als blogger je echt druk om moet maken.

   • Ik denk dat het idd wel moet kunnen om een logo te gebruiken bij het thema wat ik nu gebruik, maar ik mis de tijd om uit te zoeken hoe het werkt :p

    Ik maak me niet druk om SEO, maar ik zou het wel willen begrijpen lol

Leave a Reply

Your email address will not be published.