Winactie: Crimson Peak pakket

Winactie Crimson Peak pakket

De nieuwe film van regisseur Guillermo Del Toro, Crimson Peak, draait sinds kort in de Nederlandse bioscopen. In deze duistere film wordt de jonge schrijfster Edith Cushing verscheurd door haar liefde voor haar jeugdvriend en de verleiding van een mysterieuze buitenstaander en komt in een spookachtig huis terecht.

De Filmkijker geeft, in samenwerking met Uitgeverij Luitingh-Sijthoff en Universal Pictures, twee kaartjes voor de film en het bijhorende boek weg.

Laat om kans te maken op deze prijzen een reactie achter en beschrijf wat jij de beste Guillermo Del Toro film vindt en waarom

7 reacties op “Winactie: Crimson Peak pakket

 1. Leuke actie!
  Ik vind Pan’s Labyrinth zijn beste film tot nu toe. Deze onheilspellende sprookjesfilm is betoverend en tegelijkertijd huiveringwekkend!

 2. Pan’s Labyrinth, zijn sprookje voor volwassenen. (En die zijn er niet vaak)

  Reden: vormgeving is prachtig en hoewel het een (best eng) duister sprookje is schurkt het ook tegen gebeurtenissen uit de geschiedenis en mythologie aan met verwijzingen naar het Spaanse Franco tijdperk maar ook Romeinse mythen.
  Hiermee is dus niet alleen enorm veel aandacht gegeven aan de vormgeving en de art direction maar is ook de research die voor het scenario gedaan is erg goed!

 3. Pan’s Labyrinth omdat daar een mooi verhaal aan ten grondslag ligt. De andere films van zijn hand zijn meer echte pur sang aktiefilms. Ik heb van deze nieuwe wel goede verwachtingen

 4. Misschien niet zijn meest originele film, maar ik heb ontzettend genoten van Hellboy (I en II!) en de creatieve wereld die del Toro telkens weer weet te creëren op het scherm. Keiharde actie én een goed verhaal. Zeer benieuwd naar de stilistische wereld van Crimson Peak!

 5. Pan’s Labyrinth,mooi duister sprookje
  Prachtige film met een mix van oorlog en fantasy, mooie special effects en een mooie soundtrack erbij.

Leave a Reply

Your email address will not be published.