De vele gezichten van… Zoë Kravitz

Zoë Kravitz

Zoë Kravitz acteert al een aantal jaar, maar vooral de afgelopen twee jaar is ze me op gaan vallen door haar rollen in een aantal grote films zoals de Divergent films, Mad Max, Good Kill, Dope en X-Men. Een mooi moment om stil te staan bij de rollen die deze dochter van Lenny Kravitz en Lisa Bonnet heeft gespeeld.

Ze werd geboren op 1 december 1988 in Los Angeles en begon te acteren in 2007 in de film No Reservations. Andere films die op haar naam staan zijn onder andere The Brave One (met Jodie Foster en Terrence Howard), Birds of America, The Greatest, Yelling to the Sky en It’s Kind of a Funny Story. Het waren echter haar rollen in Californication en X-Men: First Class die haar bij een groter publiek bekend maakten. Naast acteren werkt ze ook als model en is net als haar vader bezig met muziek met haar band Lolawolf.

Zoë Kravitz

Klik voor een grotere versie

Wat is jouw favoriete Zoë Kravitz rol?

Lees ook:

3 reacties op “De vele gezichten van… Zoë Kravitz

  1. Pingback: Good Kill (2014) – Recensie | De Filmkijker

Leave a Reply

Your email address will not be published.