De vele gezichten van… Michael Peña

Michael Pena

Bepaalde acteurs hebben al een lange carrière in films, maar zijn bij het grote publiek niet heel erg bekend. Jeffrey Wright of John Leguizamo zijn daar voorbeelden van, maar dat is ook zo voor Michael Peña. Als je kijkt naar een kleine selectie uit de films waarin hij gespeeld heeft dan zitten daar grote titels tussen: Million Dollar Baby, Babel, The Lincoln Lawyer, Crash, End of Watch, American Hustle en Fury. Recent speelde hij ook in de Ant-Man film. Omdat hij relatief onbekend is, is het me niet gelukt bij al z’n films een foto te vinden, dus er missen er wel een paar.

Hij werd geboren op 13 januari 1976 in Chicago, Illinois. Hij begon in 1994 met acteren, maar het was pas tien jaar later dat hij echt doorbrak met z’n rollen in Million Dollar Baby en Crash. Hij heeft op het moment al 72 titels op z’n naam staan.

Michael Pena

Klik voor een grotere versie

Wat is jouw favoriete Michael Peña rol?

Lees ook de vele gezichten van:

6 reacties op “De vele gezichten van… Michael Peña

  1. Ik heb sinds Crash een soft spot voor Michael Peña. Ik heb Ant-Man nog niet gezien, maar ik heb positieve dingen over zijn rol gelezen dus ik ben benieuwd!

    • Bijzondere keuze. Heb Turbo wel gezien, maar kan me van dat stemwerk niet veel herinneren (nu let ik daar denk ik ook te weinig op)

Leave a Reply

Your email address will not be published.