De vele gezichten van… Margot Robbie

Margot Robbie

Margot Robbie werd geboren op 2 juli 1990 in Gold Coast, Australië. Toen ze opgroeide spendeerde ze veel tijd aan het strand en de boerderij van haar grootouders. Op school studeerde ze toneel waardoor ze uiteindelijk naar Melbourne verhuisde om haar acteercarriere te beginnen. Haar eerste films waren I.C.U. en Vigilante, maar daarnaast acteerde ze ook in reclames en deed diverse gastrollen. Ze speelde in de soap Neighbours, waar ze uiteindelijk een vast karakter werd.

Later verhuisde ze naar Los Angeles, waar ze een rol wist te bemachtigen in de serie Pan Am. Ze verscheen in de romantische tijdreiskomedie About Time, maar het was haar rol in The Wolf of Wall Street die echt haar doorbraak betekende. Ze verscheen samen met Will Smith in focus en speelde ook in Z for Zachariah en Suite française. Ze heeft rollen in de nog te verschijnen films Tarzan en Suicide Squad (als Harley Quinn).

Margot Robbie

Klik voor een grotere versie

Wat is jouw favoriete Margot Robbie role?

Lees ook:

5 reacties op “De vele gezichten van… Margot Robbie

  1. Ik heb nog geen favoriete Margot Robbie rol. Ik heb haar alleen gezien in About Time, maar ik kan me haar rol niet herinneren.

    Ben wel benieuwd naar haar rol in Suicide Squad. 🙂

    • Haar rol was die van de vriendin van de zus. Neem aan dat je Wolf of Wall Street dan nog niet gezien hebt, want anders was ze je waarschijnlijk wel bijgebleven.

Leave a Reply

Your email address will not be published.