De vele gezichten van… Oscar Isaac

Oscar Isaac

Oscar Isaac werd geboren op 9 maar 1979 in Guatemala en groeide op in Miami. Hij speelde in de band Blinking Underdogs. Op school had he regelmatig problemen omdat hij het leuk vond om dingen doen die niet mochten. Hij studeerde toneel in New York en studeerde in 2005 af. Z’n eerste grote rol was in The Nativity Story. In Robin Hood speelde hij King John. Andere titels waarin hij verscheen zijn onder andere Drive en The Bourne Legacy. Inside Llewyn Davis betekende echter z’n grote doorbraak en sindsdien heeft hij indrukwekkende rollen neergezet in films als Ex Machina en A Most Violent Year. Hij heeft ook rollen in de nog te verschijnen films Star Wars en X-Men: Apocalypse.

Oscar Isaac

Klik voor een grotere versie

Wat is jouw favoriete Oscar Isaac rol?

Leave a Reply

Your email address will not be published.