De vele gezichten van… Elizabeth Olsen

Elizabeth Olsen

Elizabeth Olsen werd geboren op 16 februari 1989 in Sherman Oaks, Californië. Tijdens haar jeugd volgde ze ballet en zanglessen. Ze is de zus van Mary Kate en Ashley, die bekend werden door hun rol in Full House en daarna in diverse eigen films speelden. Ook Elizabeth verscheen in een aantal van die films. Nadat ze haar middelbare school afgerond had verhuisde ze naar New York om les te krijgen bij Tisch School of Arts, daarnaast studeerde ze ook aan de Moscow Art Theatre School in 2009.

Haar eerste hoofdrol was een goed, namelijk in de film Martha Marcy May Marlene. Andere films waar ze in speelde zijn onder andere Kill Your Darlings, Oldboy, Godzilla en Avengers: Age of Ultron.

Elizabeth Olsen

Klik voor een grotere versie

Wat is jouw favoritee Elizabeth Olsen rol?

Lees ook:

2 reacties op “De vele gezichten van… Elizabeth Olsen

Leave a Reply

Your email address will not be published.